пʼятницю, 9 грудня 2011 р.


З надією на хороший день, я нахабно пішла з останніх уроків. І відразу ж зрозуміла, що такий приємний початок обов'язково ховає за собою якусь нову підступність.) Вдома тихо і спокійно, навіть не хотілось нікуди іти, але пропускати літературний гурток вже точно не варто. Все було б нічого, як би ми не просиділи близько години без викладача, і почали б рівно о 17.30, а не о 19 "з копійками".
Після мого такого-собі майже дебюту (бо читаю "на публіку" тільки вдруге) біля Нептуна чекали мою не-буду-казати-що Лора і Леся. Чомусь Чілдрен і Наталя не прийшли, але то не біда, нам втрьох було дуже навіть добре....спочатку. 
Про подальші події не буду говорити, бо...це не дуже гарно виглядатиме з моєї сторони ( хоча побачене вартувало б цілої сторінки).
І от прийшла додому надто швидко, зла, як запханий в мікрохвильовку Вінні-Пух. Зате змогла трішки доробити малюнки на стіні. Залишилось всього більш ніж півстіни:) Думаю, за два тижні справлюсь) 
А поки ось: 



Нагадує дитячий садочок, егеж?))))

5 коментарів:

  1. Вау, класно ти придумала з малюнками! Дуже гарно та незвичайно виглядає.
    П.С.: Чудовий в тебе блог, такий щирий, цікавий.)

    ВідповістиВидалити
  2. дуже дякую:)

    а от мені іноді здається, що мій блог трішки...егоїстичний, чи як.)

    ВідповістиВидалити
  3. Нууу, не знаю, мені твій блог подобається)) А на те, що він здається егоістичним, не зважай - це ж твій блог, в якому ти розповідаєш про себе, про своє життя. Твій блог - твої правила, так би мовити:)

    ВідповістиВидалити