неділю, 25 березня 2012 р.


 Сьогодні був один із тих днів, коли хочеться обійняти весь світ. Без лишніх слів, людей, зайвого сенсу, тільки з найкращими друзями, музикою і цукерками...так хотілось бігти назустріч весні, танцювати посеред вулиць, віддаючись свободі наповну. Але щось тримає тут, в реальності і не дає зникнути в власних мріях. Це погано? Чи добре?
Цього тижня не буде ніяких планів, все спонтанно і за власним бажанням. Квиточки на "Руйнацію" нарешті куплені, а значить всі справи зроблено:) 
Навіть не знаю, як передати словами свої емоції...Вперше не можу написати про свої думки, настільки важко про щось думати. Фаєр-шоу, кольорові люди, бульбашки, сонце, казкове небо і справжє відчуття щастя. Якщо зиму треба було так нудно пережити заради цього, то я ні про що не шкодую:) 
Завтра буде не менш чарівне фарбування мого замученого життям волосся. До цього моменту думала перефарбуватись в русий, але зараз зрозуміла, що таке важко витримати - сірий, глухий, неприглядний колір...фе. Куплю тоніки  і зроблю веселку:) Батьки будуть не в захваті, але ж таааааааак хочеться:)

Немає коментарів:

Дописати коментар