неділю, 1 січня 2012 р.


 Впевнено можу сказати, що Новий рік відсвяткувала чудово! Цього разу вирішила поїхати з друзями за місто, подалі від народу. Знала всього лише трьох людей з семи, але знайомство пройшло дуже легко і вже за кілька годин всі спілкувались як давні друзі:) 
Дорога була досить кумедною, прийшлось ще 2  кілометри  іти пішки. Зате на самій дачі тепленько і затишно. Найбільшою каторгою стало очікування 00.00, справді не знали чим зайнятись. І майже за півгодини до промови президента випав сніг, а через 15 хвилин після півночі ми пішли кидатись сніжками. Забігли в хату мокрі, змерзлі і щасливі:) (Дивно, що у Львові снігу не було...)
Цілу ніч спати ніхто не збирався, бо різні дурнуваті ігри освіжали краще за сон:) Але під ранок позасинали всі:)
Пора би вже зробити підсумки минулого 2011 року...Важко назвати його хорошим чи поганим. Бувало різне - від сліз до радості. 
Січень не запам'ятався чимось особливим. Пригадую нерви, проблеми з навчанням і майже повну відсутність спілкування. В той час перефарбувалась в брюнетку.
Лютий трішки краще минав - стабільно і нудно. З друзями рідко бачилась, люди довкола взагалі стали мені байдужими.
Березень порадував новими знайомствами. В той час владнала негаразди з найкращою подругою і змогла насолодитись життям. Темне волосся не передавало чудового настрою, тому вирішила повернути рудий. 
 Квітень, не зважаючи на підготовку до екзаменів, пройшов прекрасно. Майже щодня телефон розривався від дзвінків, смерть Сашка не викликала більше сліз, прогулянки затягувались до пізньої ночі.
 Травень минав дуже халявно. Навчання практично не було, всіх лякали екзаменами, на вулиці сяяло сонечко, тому на крики мало хто зважав.
 Початок червня був найжахливішим періодом мого життя. Екзамени нервували шалено, але здала добре:) Після цього пекла поїхала в табір, де обожнюю витрачати два тижні літа:) Волосся майже не руде - захотілось чогось близького до натурального.
 Липень подарував безліч вражень. Пригоди розпочались з фесту Славське-Рок - там було на що подивитись:) Любі друзі вигадували купу дурних вчинків, які потім дружньо виконували:)
В серпні жалітись не було на що, фестиваль Захід пройшов прекрасно. Два озера, гарна сцена, чудові наметові містечка, сонячна погода, обгорівший ніс - це все надзвичайно:) Спогадів багатенько, фото не передають навіть маленької частини вражень.




Вересень зовсім не нагадував про школу. Ще би, після такого літа! Розпочалась осінь з фесту Республіка, який став останнім в цьому сезоні, здається. 
 В жовтні мозок змирився з важким становищем - обов'язковістю школи. Ну...майже змирився. А на моїй голові з'явились дреди, які недовго прожили. Десь за тиждень прийшлось розплести всю мрію і залишити в живих до неможливості зіпсоване волосся.

В листопаді вийшло дуже "круто" хворіти. Але вдома є аніме і чай, тому навіть найстрашніша хвороба може пройти приємно:)
 Грудень обіцяв багато хорошого, але не виконав обіцянок. Снігу не було, ДН пройшло важко, передноворічні готування трішки затягнулись. Зате я спекла смачні (напевно) печеньки в глазурі, які з'їли до того, як захотілось їх спробувати. 
Очі подружились з лінзами, тепер хочеться носити ті штучки вічно:) Такі милі...
Гадаю, цей рік мине ще краще і яскравіше, аніж минулий.))) Ну хоча б дуже на це сподіваюсь)


Немає коментарів:

Дописати коментар